Welkom bij Pouw Events: wij dragen graag bij aan de groei van jouw event!

Wat ooit begon als een wekelijkse busrit naar de plaatselijke discotheek, is jaren later uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige busbedrijven van Nederland met meer dan 175 voertuigen.

Pouw Events is onderdeel van Pouw Vervoer, dat zich de afgelopen jaren steeds meer heeft ontwikkeld. Wat begon bij busvervoer voor diverse doeleinden, specificeerde zich zo’n tien jaar geleden in steeds meer aanvragen voor het vervoer van en naar evenementen. Eerst van en naar de kroeg, toen van en naar de grootste festivals van Nederland. Daarna was de keuze snel gemaakt: in 2014 werd Pouw Events geboren!

is onderdeel van

Samen maken we van jouw event een succes!

Pouw Events gaat en staat voor het volledig verzorgen en ontzorgen van de gehele mobiliteit van een evenement, bedrijfsfeest of dergelijke. Volgens ons is het vervoer van een evenement of feest niet iets wat je er ‘zomaar even’ bij regelt. Het is een van de belangrijkste onderdelen om van je evenement een succes te maken!

Wanneer je met Pouw Events samenwerkt, kun je er volledig vanuit gaan dat je wordt ontzorgd van het begin tot het einde van de reis. Wij doen er samen met onze opdrachtgevers alles aan om zowel de bezoekers als de organisatie van het evenement van alle gemakken te voorzien. Samen maken we van jouw event een succes!

Hoe meer schakels, hoe meer ruis tussen diverse partijen. Daarom pakken wij alle facetten van het vervoersmanagement zelf op. Wij zijn hét aanspreekpunt van de mobiliteit van een evenement en geloven daarom ook in de kracht van het geheel.

Dit is Pouw Events

Groen vervoer

Wist je dat een bus het meest duurzame vervoermiddel is? Je reist immers met meerdere mensen in een voertuig. Uiteraard stoot een bus ook het nodige CO2 uit, maar wist je ook dat de resterende CO2-uitstoot kan worden gecompenseerd door ergens anders dezelfde hoeveelheid CO2 te verlagen? Dit is hoe wij bij Pouw Events (en bij Pouw Vervoer) de verantwoordelijkheid nemen voor de uitstoot die wij veroorzaken.

Daarom verkleint Pouw Events haar CO2-voetafdruk door klimaatneutraal te rijden. Onze voertuigen rijden, als eerste touringcarbedrijf van Nederland, CO2-Emissie neutraal! Vanuit duurzaamheidsoogpunt en kostenbeheersing zetten wij altijd een voertuig in dat is afgestemd op de groepsgrootte. Bij Pouw Events zijn 90% van de in te zetten voertuigen voorzien van EURO6 motoren en tevens worden onze HVO (Hydrogenated Vegetable Oil) voertuigen voorzien van biobrandstof. Deze geven een verminderde CO2-uitstoot van 90% ten opzichte van reguliere dieselvoertuigen! 

Wij vinden het belangrijk om alles wat wij doen te meten en weer te verbeteren. Daarom beschikt Pouw Events over een calculatietool waarmee de CO2-uitstoot per bus/persoon berekend kan worden. Naar aanleiding van deze berekening is er inzicht hoeveel CO2 er gecompenseerd dient te worden met bijvoorbeeld het planten van bomen. Ook krijgen alle chauffeurs jaarlijks training in defensief rijden (onderdeel code 95) en wordt er tijdens deze training “Het Nieuwe Rijden” behandeld. De rijstijl van Het Nieuwe Rijden combineert brandstofbesparing (10 tot 15%) en veiligheid op optimale wijze. 

De kracht van het geheel

Als je denkt dat Pouw Events alleen maar heen en weer rijdt van en naar evenementen, dan heb je het mis. Wij denken namelijk met je mee over het gehele vervoersmanagement van begin tot eind. Kortom: de reis vanaf het moment dat iemand een buskaartje koopt totdat iemand de eerste stap zet op het evenemententerrein. En alles wat daartussen gebeurt? Dat kunnen wij ook voor je regelen! Van de bustickets tot het busvervoer, Pouw Events regelt het.

Wij geloven in de kracht van het geheel en zorgen er daarom voor dat we geen detail overslaan in het proces. Wij zorgen ervoor dat we alle mogelijke problemen vooraf voorkomen. De kans dat er iets misgaat is dus minimaal. Zijn er toch ‘last minute’ problemen? Dan lossen we die direct op. Wij denken namelijk altijd oplossingsgericht en zijn flexibel doordat wij onze eigen bussen hebben. Bij Pouw Events is dus niets te gek!

Geef jij ons het vertrouwen? Dan bieden wij jou een volledige ontzorging op het gebied van het vervoer en de mobiliteit van jouw evenement. Het grootste voordeel hiervan? Jij hebt meer tijd over voor de dingen waar je blij van wordt.

Koffie? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor. Liever digitaal? Ook dat kan! Een kop koffie op kantoor is altijd gezellig, maar we begrijpen dat efficiëntie soms belangrijker is. We bespreken jouw wensen graag in een persoonlijk gesprek, of via Teams of Google Meet.