Samen staan we sterk, wij organiseren jouw evenementenvervoer!

Pouw Events is trots op de diverse samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Wij begrijpen als geen ander de waarde van een succesvolle samenwerking die ontstaan is vanuit vertrouwen en persoonlijk contact. Wij streven er daarom ook altijd naar om samen te werken vanuit transparantie en een duidelijke verantwoordelijkheid. Zo behalen we met elkaar het hoogst haalbare resultaat voor een succesvolle mobiliteit van je evenement.

Benieuwd naar onze opdrachtgevers en hun ervaringen? Wij delen ze heel graag met je.

Ervaringen

Mojo

“Pouw Vervoer heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner in vervoermanagement. Door inzet van pendeldiensten helpt Pouw Vervoer mee om autoverkeer in stedelijke gebieden te verminderen en de mobiliteit rondom concerten en festivals van MOJO Concerts te verbeteren.
 
Wat de samenwerking met Pouw Vervoer waardevol maakt is hun meedenkende benadering en operationele volwassenheid. Pouw Vervoer is bereid om samen te werken aan oplossingen vooraf maar is ook in staat om snel te schakelen in capaciteit als een situatie of calamiteit dat vraagt. Hierdoor is Pouw Vervoer een onmisbare schakel in onze mobiliteitsuitvoering. Dit alles doet men met een gedreven team, zowel op kantoor als de chauffeurs die onze bezoekers van A naar B vervoeren.
 
MOJO Concerts waardeert Pouw Vervoer als een betrouwbare en meedenkende mobiliteitspartner, en zijn trots op onze samenwerking die bijdraagt aan het succes van onze concerten en festivals.”

Zo beleefde Pouw Events de Formule 1

SPAR feest

Voor het 90-jarige jubileum van SPAR verzorgden we het landelijke vervoer met meer dan 40 touringcars, de begeleiding en taxi’s. Dit zei de opdrachtgever: “Nickey, Eduard en Annick, dank voor jullie inzet, flexibiliteit en oplossingsvermogen. Het SPAR feest was een groot succes, mede dankzij Pouw! Top, bedankt.”

Universiteit Utrecht

“Wegens het niet rijden van de vaste tram naar Science Park in weekenden zochten we een alternatief om de bezoekersstromen van onze Bachelor Open Dagen naar onze voorlichtingslocaties te brengen. In navolging van de Hogeschool zijn we toen bij Pouw Events terechtgekomen. Vanaf het eerste moment was het prettig schakelen, en er werd goed mee gedacht over de opties. Tijdens het event zelf verliep het ook heel soepel, mede dankzij de coördinator die op het station alles in goede banen leidde. Pouw Events zorgt ervoor dat je als organisator compleet ontzorgd wordt op de dag zelf. Vandaar dat we tegenwoordig Pouw Events inschakelen om de businzet te regelen tijdens al onze Bachelor Open Dagen in het weekend. Wij zijn heel blij met de samenwerking!”

Je bezoekers blij,
jij blij, wij blij!

Hoe meer schakels, hoe meer ruis tussen diverse partijen. Daarom pakken wij alle facetten van het vervoersmanagement zelf op. Wij zijn hét aanspreekpunt van de mobiliteit van een evenement en geloven daarom ook in de kracht van het geheel.

Samen maken we van jouw ideeën en wensen een duidelijk vervoersplan dat staat als een huis. Een heldere strategie voor het evenementenvervoer zal de gehele ervaring van je bezoekers uiteindelijk naar een hoger niveau tillen. Je bezoekers blij, jij blij, wij blij!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor evenementenvervoer?

We zijn trots op onze opdrachtgevers: