De kracht van het geheel: vervoersmanagement van begin tot eind!

Pouw Events gelooft in de kracht van het geheel. Waarom? Goede coördinatie en communicatie tussen alle betrokkenen is essentieel om een soepel verloop van het evenementenvervoer te realiseren.

Wij beschikken daarom over de kennis en benodigdheden om alles vanuit dezelfde richting te regelen. Zo zorgen we voor een continuerende en draaiende cirkel met zo min mogelijk ruis. De basis van onze diensten begint altijd bij het vervoer van en naar jouw evenement. Daarnaast bieden wij diverse diensten aan om jouw evenement compleet te maken op het gebied van vervoersmanagement.

Weet je zelf niet goed waar je behoefte aan hebt? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Met onze expertise en ervaring adviseren wij je graag! 

Evenementenvervoer

Pendelvervoer van en naar een evenement is veel meer dan alleen mensen van A naar B brengen. Het is een belangrijk onderdeel van de totale beleving van de bezoeker. Dat moet dus tot in de details worden geregeld! Is het een fantastisch evenement, maar is het vervoer teleurstellend? Dan zal je bezoeker zijn of haar dag negatief starten en/of afsluiten. 

Bij kwalitatief evenementenvervoer gaat het allemaal om de juiste voorbereiding, flexibiliteit, goede chauffeurs en de correcte inzet van bussen. Pouw Events werkt met chauffeurs die heel goed weten wat evenementenvervoer inhoudt en beschikt over diverse bussen waar in de bus zelf nog een feestje gehouden kan worden. Zo starten je bezoekers hun dag relaxed en sluiten ze de dag ook nog feestelijk af!

Pouw Teller App

Nog een voordeel van ons evenementenvervoer? Wij houden alle data in de gaten! Met onze unieke Pouw Teller App geven wij jou in real time inzicht in de werkelijke passagiersstroom. Deze data wordt naast de begrote aantallen te vervoeren personen gelegd voor een beter inzicht. De eventuele verschillen in de begrote aantallen en werkelijke passagiers kunnen bij het volgende evenement gebruikt worden om de bussen nog efficiënter in te delen. Dit reduceert de kosten en verhoogt de kwaliteit. Meten is weten!


Zo beleeft een bezoeker Pouw Events

Vervoer bedrijfsfeesten

Organiseer je een bedrijfsfeest, studentengala, kerstborrel of dergelijke? Maar heb je geen idee hoe je alle gasten vanuit verschillende locaties tegelijk op het feest krijgt? Maak dan gebruik van onze expertise en schakel ons in! Pouw Events is gespecialiseerd in het kwalitatief en efficiënt vervoeren van grote groepen mensen naar een bedrijfsfeest.


Wij regelen het hele vervoersmanagement van je bedrijfsfeest, zodat jij dit volledig los kunt laten. Voor een snelle, geordende en veilige afhandeling van alle verkeersstromen tijdens het vervoer van en naar je bedrijfsfeest, bieden wij je een volledige ontzorging van het vervoersmanagement. Alle betrokken chauffeurs, inclusief de chauffeurs in de flexpool, zijn uitstekend opgeleid en worden voorafgaand aan ieder evenement duidelijk geïnstrueerd door de projectleider en betrokken planners van Pouw Vervoer. Je wordt daarnaast altijd gekoppeld aan een projectmanager en vaste vervanger. Onze projectmanagers hebben ruime ervaring met evenementen, festivals en ad hoc mobiliteitsoplossingen. 

Een succesvol bedrijfsfeest begint bij een goed georganiseerd vervoersplan!


Bus tickets

Naast het evenementenvervoer, kan Pouw Events ook het gehele vervoersmanagement voor jouw evenement regelen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de bustickets van het vervoer zowel vooraf online als ter plaatse op de dag of avond zelf te regelen.

Het inzetten van bustickets voor je evenementenvervoer is niet alleen een fijne manier om vooraf uit de kosten te komen, maar het is ook ontzettend waardevol om vooraf in te kunnen zien hoeveel mensen gebruik gaan maken van de pendeldienst. 

Pouw Events verzorgt alles rondom de bustickets naar jouw wens. Wij zorgen dat ieder detail klopt en dat zelfs de huisstijl van je bedrijf wordt doorgevoerd op de bustickets. Met eigen ontworpen tickets, ticketverkopers en een onlineticketshop hoef je zelf nergens meer aan te denken. Wij kunnen alles voor je regelen wat betreft het vervoersmanagement, zo heb jij weer meer tijd voor andere dingen!


Coördinatie

Heb je behoefte aan een volledige coördinatie wat betreft het vervoersmanagement tijdens het evenement? Ook dat kunnen we regelen! Wij nemen de gehele coördinatie voor de begeleiding van de bussen en de instapbegeleiding van de bezoekers uit handen. 


Naast het feit dat Pouw Events met een selecte poule aan ervaren chauffeurs werkt, hebben wij ook ervaren coördinatoren in ons team. Deze coördinatoren zijn op de dag of avond zelf het aanspreekpunt voor je bezoekers, leiden alles in goede banen en bieden een fijne instapbegeleiding. Op deze manier hebben jullie als organisatie geen omkijken naar de pendeldienst en kunnen jullie je volledig richten op het evenement zelf!

Advies

Ieder evenement is uniek en iedere aanpak voor vervoersmanagement is dan ook weer anders. Pouw Events denkt daarom graag met je mee. 

Met oog voor detail en jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke stappen er gezet moeten worden om gestroomlijnd te werk te gaan. Wat zijn de wensen? Wij denken graag mee over het inzetten van de diverse soorten bussen waar wij over beschikken in ons eigen flexibele wagenpark.

Daarnaast geven wij je ook graag advies over de gehele mobiliteit van je evenement. Zo zijn de routes, de in- en uitstaplocaties en het soort voertuig bijvoorbeeld van groot belang om het vervoer vlekkeloos te laten verlopen.
 
Problemen onderscheppen wij liever vooraf. Zijn er toch problemen tijdens de reis? Dan zorgen wij ervoor dat deze proactief worden aangepakt!

Met onze expertise en ervaring adviseren wij je graag, ook als je nog niet goed weet wat de beste keuze is voor jouw evenement.
Pouw Events denkt met je mee!